Om Glud Photography

få taget billeder med Glud Photography

Få taget billeder og oplev mine kompetencer

Som privatperson eller virksomhed har du mulighed for at få taget billeder hos mig, og du kan altid regne med, at resultatet består af kvalitet, professionalisme samt stor forståelse af opgaven, der stilles. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten i mine billeder og er først tilfreds, når et billede sidder lige i øjet for dig som kunde.

Mine kompetencer spænder over alle typer fotografering og videooptagelser. Som professionel fotograf står jeg aldrig stille i mit fag, men søger konstant at finpudse og udvikle mine kompetencer. Dette gør jeg gennem kurser og workshops.

Få taget billeder

Mød personen bag kameraet

Mine mange års erfaring har givet mig et solidt vurderingsgrundlag, der gør mig i stand til at perspektivere og danne mig et overblik hurtigt. Min erfaring og evner til at fange stemninger og unikke udtryk i portrætter, har bl.a. betydet, at jeg fotograferer rigtig mange.

Mit kamera er altid med mig, hvor jeg går og står. Det er en naturlig del af den, jeg er. Mit hjerte banker for portrætter, street shoots, de storslåede landskaber, hvor den vilde natur hersker, og på rejser der spænder fra Sidney til San Fransisco, som du kan se et udsnit af her. Derudover fascineres jeg især af city scoots og har også her dyrket fotos af storbyer mange steder i verden.